درمان قطعی سوء هاضمه، علل و علائم

درمان سوء هاضمه

همه چیز درباره سوء هاضمه

30 درصد افرادی که به پزشک مراجعه می کنند مرضشان، مرض نیست. بلکه کسالت مختصری است که بر اثر پرخوری و یا سوئ هاضمه مالیخولیائی پدید آمده است. این را بدانید که سوء هاضمه مقدمه هر مرضی است و در هر مرضی سوء هاضمه همراه است.

غذاها وقتی که از دهان وارد مری میشوند و از طریق آن وارد معده می گردندبا اسید هیدروکلریک و غیره می آمیزند. هیدرو کلریک در هضم پروتئین و چربی ها اهمیت به سزایی دارد. کمی و زیادی ترشح ایم ماده مضر است و باعث ایجاد سوء هاضمه می گردد.

غذاهایی که به سوء هاضمه شدن کمک می کنند عبارتند از : 1- غذاهای پرچربی و بریان شده 2-گوشت خوک، اردک و گاو، ترشی، خیارشور، لیته، ادویه جات تند، شیرینی جات، چای، خیار، مواد و نان های قندی.

علامت های سوء هاضمه

  • آروغ ترش
  • بی اشتهایی
  • قولنج
  • شکم درد
  • سردرد
  • قی و استفراغ
  • نفخ شکم
  • سنگینی معده

علت های سوء هاضمه

  • پر خوری
  • تند خوری و نجویدن
  • غذاهای پرچرب و سنگین
  • خوردن ادویه جات
  • چای و قهوه
  • مشروبات الکلی
  • غذاهای ناسازگار بدن
  • نوشیدن اب قبل، حین و بعد از غذا
  • تحت تاثیر عواطف منفی قرار گرفتن
  • ضعف اعصاب و زود عصابنی شدن
  • ارثی بودن

درمان سوء هاضمه

برای معالجه سوء هاضمه ابتدا باید  علت آنرا جست و جو کرد سپس آن را درمان نمود.

بهترین درمان برای سوء هاضمه میوه هاست. مانند انگور، پرتقال، توت، انجیر و سبزیجاتی مثل ریواس و اسفناج که علاوه بر درمان، شکم را نیز تقویت می کنند. چون دارای موارد آهنی و سایر مواد ویتامینی می باشند. خشکبار ها مانند مویز، آلوبخارا و آبمیوه های طبیعی نیز برای سوء هاضمه مفید می باشند.

دمکرده آویشن کوهی و شیرازی از هر کدام 10 گرم در یک لیتر آب بجوشانید. هم چنین دمکرده کنجد و نبات، دارچین، زیره سیاه، پوست آب پز، سیر، چغندر، کرفس، کاهو، پیاز، بادام، گلابی، لیمو ترش همراه عسل و خرما برای درمان سوء هاضمه مفید هستند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.